Tomorrow, tomorrow

Imorgon blir det scrapbooking för hela slanten. Ska sitta och pyssla hela dagen =) Kul kul kul. Ska bli jättespännande att träffa lite nytt folk och få ny inspiration. Och det kommer nog att gå åt en hel del med pengar på att köpa nya saker... Men men, det blir nog bra. =)

Längtar till sommaren...

och dessa läskigt söta små monster... fjärilarna.  =Dimage22


Direkttunnelbana till paradiset Koh Phangan i Stockholm

Koh Phangan måste vara den coolaste restaurangen i hela Stockholm! Har ni inte varit där kan det varmt rekommenderas. Otroligt god mat, supercool inredning, mysig stämning, helskön musik, bra priser. Vad mer kan man begära. Plus det ligger på världens coolaste gata, Skånevägen... =D

Ett måste nästa gång ni är i Stockholm! Men bara ett ttips, boka bord innan...

Diverse scrap

Nu är jag hemma efter 3 intensiva dagar i Stockholm. Har bland annat hunnit shoppa lite scrapbookingsaker...  

Panduro:                                                                               
image16
Skapa Hobby:
image17

Hittade inte så mycket roligt, men det kommer nog blir mer shoppat nu till helgen.

Soliga, plaskande sommardagar...

Lilla fröken S
Det här är min livs första layout. =)
Den är på en alldeles speciell liten tjej, nämligen min brorsdotter =)

Dubbel-layout a la fjollträsk

Min första dubbel-layout kom ganska tidigt i min scrapbooking-"karriär". Redan på andra försöket så blev den här dubbel-layouten till som beskriver vårt besök på Drottningholm.

image12


Gråtrist och kallt

Tror bestämt att hösten har lagt beslag på sommaren... Det snöar, regnar, är iskallt (3 grader) och grått. Det är så otroligt tråkigt efter det fina vädret som var bara för någon vecka sedan. Känns inte alls motiverande att ta cykeln och ut och träna. =(

Men tack o lov har jag bättre saker att se fram emot. Det är bara drygt en vecka kvar innan jag kan vinka hej då till Östersund några dagar och bege mig ner till fjollträsk. Där ska det shoppas, umgås med Fröken S och fikas. =) ska bli så otrooooooooligt roligt =) =) =) (mycket nöjd och glad)


Fröken S

Fröken S is shining like a star!

Fröken S

Min 8:e layout handlar om min kompis fröken S. Hon är helt klart en stjärna!
Det är första gången jag använder så mycket band på en layout och det är även första gången som jag använder en mall att scrappa efter.

Papegojblomster

Så här blev kortet till slut, efter många om och men. Och eftersom hon som fick det
älskar papegojblomster så blev det mkt uppskattat! Är ändå ganska nöjd!Papegojblomster

Fritt faaaall

Fritt faaaall

Min 6:e layout om Fritt Fall på Gröna Lund. En hissnande men kul åktur.

Att göra ett kort...

Är svårare än man tror från början... Började så bra i början av veckan, men nu har jag ångrat mig totalt och ska göra något helt annat. Tänka sig så det kan bli. Försöker få inspiration men det enda som dyker upp är... ingenting. =( inte så roligt när kortet snart måste vara klart. Tacksam för förslag.

Är förresten snart på g att lägga ut nästa layout... Måste snart börja göra fler... de börjar nämligen sina.

Holiday at Gran Canaria

Holiday at Gran Canaria

Min 4:e layout om vårt hotell på Cran Canaria.

SnufsanGirl -the one and only-

SnufsanGirl -the one and only-

En layout om mig själv, precis som jag är. Den här layouten vann jag första pris med i en tävling på scrap-maran som Brunkullan anordnade tidigare i vår. =)

Soliga vårdagar

Passade på att pyssla lite igår =) Hann nästan klart med ett kort, men jag vet inte riktigt om jag är nöjd med det... Vi får se. Lägger ut en bild på det  i morgon. Provade för övrigt en ny stämpel i går, den ser ut som en björkskog. Jättetjusig!!! Kan rekomenderas!

Idag ska jag ut och köra häst =) Skönt att få komma ut i luften efter en hel dag inomhus. Längtar för övrigt till torsdag/fredag då finvädret och vårvärmen skulle återkomma (det är iofs sol idag men det är inte sommarvärme i luften).

En liten blomma på egna ben

En liten blomma på egna ben

Mitt 5:e alster som scrapbookare!

4 maj 2008

Igår var jag iväg till Brunkullan och shoppade loss. Det blev bl.a. stämplar från Magnolia, riktigt sjysta clearstamps från pink paislee (riktigt snygga) och en finger control craft knife från Fiskars. Såg fingerkniven på nätet och tyckte den verkade väldigt bra och lättanvänd. Så den ska jag använda nästa gång jag scrappar. Och eftersom det var Internationella Scrapbooking-dagen igår så fick vi 10 % och även ett litet överrasknings-paket. Me like!!!

Jag var även ner på stan och fönstershoppade lite på Panduro. Kände att det redan sprungit iväg för mycket pengar på scrapbookingsaker, plus att jag ska iväg ner till Sundsvall och Stockholm och shoppa, så det räckte för dagen. Men man blir riktigt pysselsugen efter en shoppingdag. Jag kanske sätter mig en stund idag och gör lite kort. Vi får se.

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då har man gjort precis som alla andra. Skaffat sig en blogg.

RSS 2.0