Julkort på G

Nu är det dags för att börja pyssla med julkorten. Har inköpt lite saker.... som jag ska använda. Men hur korten blir är en hemlis....

Välkommen till bomb-staden Östersund

Vad är det för jäkla idioter som lägger kartonger som det står bomb på utanför olika ställen????? Fattar de verkligen hur mycket pengar det går åt att ta upp bomb-gruppen från Stockholm. De där pengarna hade kunnat gått till andra saker.

Nu är jag iaf hemkommen från Göteborg. Har både shoppat, lyssnat på musik och gått på Lisebergs julmarknad. Hamnade även i Nordstans shoppingcenter där Paperterie (tror det heter så) ligger. trevlig butik. Måste säga att Göteborg hade väldigt många charmiga små butiker =) =) =) Me like.

Första gången jag har varit med i en krock...

Min buss körde in i en bil idag... Det är första gången som jag har varit med i en krock. Det kändes ganska konstigt, men allt gick bra. =) Tack och lov så skadades ingen.

Oj... nu får jag skärpa mig

Nu var det länge sedan jag var in och uppdaterade min blogg. Men det har varit mycket nu på sista tiden. Sitter bl.a. och lyssnar på en byggfläkt så jag kanske får lite inspiration till byggnations-layouter ;)
Har varit bortrest, haft besök, varit på mara och knappt hunnit med allt annat. Men så ska väl livet vara :) Ska för övrigt försöka hinna lägga ut mina alster från maran...

Just nu håller jag på att koka lingonsylt och äta pepparkakor. Kan definitivt rekommendera Pepperkakshjärtan från Göteborgs. De är kanongoda! De är bakade med smör.... men skit samma om de är superonyttiga för de är som sagt kanongoda! Julen börjar närma sig så jag borde sätta mig och göra lite julkort. Fick för övrigt en sen födelsedagspresent i form av ett julkort-set från Panduro =) Väldigt bra tänkt!!!

Oj, nu håller lingonsylten på att koka över, bäst jag fokuserar på den i stället ett tag.

RSS 2.0