En tur på racerbanan...

Skickade iväg det här födelsedagskortet för några dagar sedan. Var ett tag sedan jag "frihandade" fram en bild så jag blev riktigt nöjd med gokarten, föraren och flaggorna. :)
Monstervarning... ;)

Pysslade det här födelsedagskortet och skickade iväg till en kille som fyllde år i mitten av januari. Det blev ett ganska enkelt men ändå uttrycksfullt kort, tycker jag. Alltid charmigt med små monster! :DInte så bra bild på insidan av kortet, hade tydligen ont om tid när jag fotade det.... Fick klippa och klistra en del på bilden.


Brunt + rosa = snyggt...

Måste säga att brunt och rosa blir väldigt snyggt ihop!

Passade på att använda mig av dessa färger till ett födelsedagskort. Tyckte det blev väldigt enkelt och snyggt. Har själv kommit på att jag använder mig väldigt mycket av embossing för tillfället... kanske tur att jag köpte med mig några fler färger från förra besöket på Pema. ;) Fick bl.a. med mig en snygg blå färg. Nackdelen med att köpa embossingpulver är att de inte ser likadana ut när man värmer dem... men hoppas den fina blåa nyansen håller i sig!


Födelsedagskort med en massa bamsekramar...

Här kommer ett födelsedagskort fullt med nallar!!!

Jag klippte ut varje nalle från pappersarket och satte sedan dit olika sorters 3-d kuddar för att skapa lite effekter. Sen använde jag mig även av ett tårtpapper i bakgrunden. Tycker det blev himla fint. Det var ju trots allt ett födelsedagskort ;) 

Ut med granen...

eller jag menar korten! Här kommer de sista julkorten för denna gång!här kommer ett halvfärdigt kort. Inser nu att jag missade fota kortets insida EFTER den sista piffningen... Sådär ja, nu var julen slut för denna gång! ÄNTLIGEN! ;)

Ut med julen... ;)

Haha, får skylla mig själv iom att jag har väntat så länge med att lägga ut dem... Men är iaf på god väg att slänga ut julen. Här följer ytterligare några julkort.


Fler julkort...

Lika bra att fortsätta med några uppdateringar till! 

 


Äntligen!

Här kommer det första julkortet! Inte en dag för tidigt... eller hur det nu var... ;) 

Sitter och funderar...

på en pysselutmaning som jag tänkte delta i...

Utmaningen lyder:

Ni ska på valfri LO eller kort använda er av SAMTLIGA nedanstående saker:

 • Stjärnor
 • Färgen ROSA
 • Färgen GULD
 • Band
 • Naturfoton (med eller utan människor/djur)
 • Ska bli intressant vad resterande väljer att göra. :) Alltid kul att få lite ny inspiration.


  God fortsättning!

  Hej allihopa och god fortsättning!

  Det har inte blivit så mycket bloggande nu under julen men däremot lite pysslande. Har inte riktigt tid just nu att lägga upp det, har andra måsten som jag måste göra... Tråkigt, men så är det.

  Ska däremot börja pyssla till veckan... går och funderar på vad jag ska göra för roligt. Blir förmodligen 2 födelsedagskort... men känns inte särskilt spännande faktiskt. Är mest sugen på att göra LOs... som jag även tjatade om innan jul ;)

  Så fort jag har laddat in korten lägger jag upp dem, så håll ut!

  RSS 2.0