God Jul...

Önskar alla mina bloggläsare en riktigt god jul!!!

Nu tar jag lite "julledigt" och återkommer lite senare med bilder på mina julkort. Har ännu inte laddat över bilderna till datorn... men det kommer!

Som sagt, en riktigt GOD JUL och försök att njuta av julen!!!

Massor av julkramar!

...

Jag vet att jag skulle skriva igår om väskan men vet fortfarande inte om jag ska behålla den. Det visade sig att väskan luktar väldigt starkt, ungefär som en blandning mellan röd ceder, stall och instängt. Ska pröva ställa ut den och hoppas det hjälper... Det kliar i näsan... jaja, för att prata om lite roligare saker.

Nu är sista julbrevet skickat!!! Tjohoooooo! Nu återstår endast några få julklappar, sen är jag klar inför lördag! Känns väldigt skönt.

Bilder kommer snart, vill ju att alla ska få dem innan jag lägger ut dem.

Så håll ut!

Åh, kan inte vänta...

Imorgon ska jag hämta en alldeles speciell julklapp... Det är nämligen en julklapp till mig själv ;= Bloggarmed bild osv på måndag så ni får se mitt nyinköp!

Ett enda julkort kvar... och det första...

Ett enda julkort kvar, sen är julens julkort packade och klara. Skönt att äntligen få pyssla något annat... kanske blir en layout... vi får se.

Bakade pepparkakor häromdagen och fröken S fotade mina pepparkaksformar. Om hon inte misstycker (tror jag inte) så kommer här en bild lånad från hennes blogg. Även en bild tagen på det julkort samt ljus jag lämnade över häromdagen.


Foto: Sara

Foto: Sara

Nu tändas tusen juleljus...

Här kommer lite bilder från årets julmarknadsbesök, det på Tivoli i Köpenhamn!
Bilderna är tagna med min mobilkamera. Jag måste bara säga att jag har en himla bra mobilkamera... ;) Dock blev några av bilderna galet suddiga men det passade ganska bra in... tyckte jag iaf. Ni får själva avgöra!
RSS 2.0