Shoppat stämplar m.m.

Idag har jag varit ner på stan och shoppat Magnolia-stämplar till extra pris. Riktigt söta små saker. Sen passade jag även på att shoppa några andra gulliga saker. Ska bli väldigt kul att testa de nya stämplarna, men får vänta ett litet tag med det....

Kram kram

Sitter och tittar...

på Youtube. Hittade just den danska vinnaren.... jag såg finalen nere i skåne (de får in den danska tv:n) och den är riktigt bra. Riktigt kul att höra den igen. Låter definitivt som en Ronan Keating-låt... (han har gjort låten) Men som sagt, den är riktigt bra. Hittade även Finlands bidrag. Helt annorlunda än tidigare bidrag. Den här låten är också bra. =)
Ett bidrag som suger är Polens... hon kan tyvärr inte sjunga. Det låter falskt hela tiden. Även Maltas bidrag är inte det bästa. Men hon kan iaf sjunga.

Man kan hitta många bra klipp på youtube... hittade just ett klipp på en 12-årig fransk tjej med en av världens bästa röster.... Caroline Costa. Ett tips för er som gillar musik.


Melodifestival och Lundell

Lite update om den senast tiden.

Igår tittade jag på den sista deltävlingen i Melodifestivalen och jag vet inte riktigt vilken låt som kommer att vinna hela tävlingen och åka till Moskva. Är inte riktigt någon låt som kommer räcka till i finalen iaf.

I fredags startade Omaha-turnén och det är många bra låtar att se fram emot. Hoppas Uffe spelar en av de bästa låtarna som finns, Rialto (har aldrig hört den live förut)

Ska snart lägga in några nya bilder, men har inte haft ro att pyssla så mycket nu på slutet. Ska försöka framkalla lite nya bilder i stället. =)

På återseende.

RSS 2.0