Höstens underverk...

Under morgonens dimmiga promenad passade jag på att ta dessa
underbara bilder. Det märks att hösten är här.Tadaaaa...

NU får jag äntligen dela med mig av bröllopsboxen jag gjorde i juni månad!

Här kommer slutresultatet:        

Har inte mycket tid...

att pyssla för tillfället. Men på måndagarna hinner jag med lite iaf. Ska göra klart tack-kort och skicka ut, iaf till dom som skickade presenter (de som inte var där)

Imorgon är det bröllop (ja, inte för mig) utan för min bröllopsbox jag gjorde i juni månad. Så till veckan tänkte jag lägga upp min kreation. Ska se om jag kanske kan hitta någon tävling att delta i också... hmmmm..

Tills dess, so loooong!

Födelsedagspresent...

Idag fick jag detta levererat till en bekant.

Det ena är en altrad tändsticksask. Se nedan. Som motiv har jag använt en Sweet Pea Stamp.


 

Det andra är ett altrat ljus. Jag stämplade motivet på en servett (ett av lagren endast...) och sen värmde jag fast den på ljuset. En lärdom drog jag iaf, låt stämpelfärgen torka FÖRE du värmer fast det på ljuset.
Fast jag tyckte iofs effekterna blev riktigt snygga!


Andra kvällen...

är även den avklarad! =) Jättekul att få träffa nya scrappare (ja, iaf för mig).

Hann inte göra så mycket den kvällen heller men håller fortfarande på med ett beställningskort... Har tankar på att det ska bli klart nu i helgen så jag kan lägga ut det! OOOh, snart får jag visa bröllopsboxen också!!! LÄÄÄÄNGTAR! Plus "kortet" jag har gjort tills på lördag!

Nu ska jag bara försöka kurera mig, har blivit förkyld =( Typiskt! Lite god mat kanske kan bota det... ska ta och fixa lite mat till mig och sambon.

På återseende!

RSS 2.0