Förkyld...

känns inte som man har tid med det... men det är väl bara att acceptera.

På förra scrapcaféet fick vi hela 3 utmaningar! Men vi har 1 månad på oss... så det är ganska lugnt. Eller hur var det nu, man sitter sista dagen och knåpar ihop allt. Haha, nej tänkte skärpa mig den här gången och åtminstone göra 2 utmaningar färdiga. Har redan påbörjat den första.

Ska även försöka fota utmaningen från veckan som var och lägga ut här. Inväntar bara lite bättre ljus...

Stämplar i massor...

Ja, det stämmer alldeles utmärkt! Har alldeles för mycket stämplar har jag upptäckt men jag kommer nog att ha svårt att släppa ifrån mig någon/några av dem...

Orsaken till upptäckten är att jag har börjat stämpla upp dem på a4-papper, allt för att få lite bättre koll. Man kan säga att jag kopierar de övriga i scrapgruppens idéer... Hehe. Men jag tror inte de tar illa upp. :D Ska bli skönt att skapa lite ordning i mitt kaos... Enda nackdelen är att man får ont i nacken... Men det är smällar man får ta! Lägger ut en bild när det börjar bli klart.

nu är det VÅR...

vårstädningen är i full gång, det är himla kul att se gruset försvinna. plus att man inte behöver klä sig lika varmt längre! :D GÖTT! Plus att vårblommorna blommar, ser även att påskliljorna och tulpanerna är på väg upp. :)

HÄRLIGT!

Har inget att visa just nu eftersom de kort jag har gjort hittills inte kommer nå mottagaren på ett tag... men ska försöka skärpa mig.

Bjuder så länge på en vårblomma!


Nästa veckas samtalsämne...

Vann rätt låt?

Samma fråga varje år...

Vem tror ni vinner på lördag? Jag är lite splittrad... Tror Loreen, Danny och David Lindgren har stor chans att vinna men risken är att folk glömmer att rösta när det är tre bra upptempolåtar...Vi får se på lördag kväll hur svenska folket (och jurygrupperna) röstar...

Underbara vårdagar...

fast måste säga att det blåååååste riktigt iskalla vindar idag :( Tur man hade varma kläder på sig. Här kommer förövrigt en vacker vårbild tagen idag.Och för er som saknar vårtecken i form av blomster, kommer här en bild tagen häromdagen!Underbart vackert!!!

En dag på stranden...

Längtar till sommaren... Passade på att ta dessa bilder häromdagen då jag var ner till stranden i det fina vädret. Hade gärna dröjt kvar där hela dagen men fick bli en blixtvisit för lite fotografering. :)


RSS 2.0