Bröllopskort

I söndags gjorde jag ett bröllops-kort. Har inspirerats av pop up-kort.

Framsidan:

När ma


Blev faktiskt riktigt nöjd med kortet.

Tacogratäng, sallad och nachos

Har ätit riktigt god mat idag. Bjöd hem en kompis på middag och gjorde Tacogratäng. Riktigt mumsigt. Till efterrätt blev det kladdkakemuffins.

Regnigt värre

Jaha, så var den sommaren slut. Eller så är det midsommarvädret som kommer en vecka för tidigt... Vi får hoppas på det sistnämnda. Idag har jag varit på Brunkullan Scrap och Card och shoppat. Inte direkt ovanligt. De hade 25 % på en stor del av sortimentet. Det blev några nyinkomna papper, brads i form av spelkort (hjärter, klöver, ruter och spader), några Stickers och Pro Markers. Nu ska jag bara försöka klura ut vad jag ska göra för layout härnäst.

En helg med många mil i kroppenHär ser ni en bild från baksidan av Åreskutan. Den är tagen bara en bit från Kall i nordvästra Jämtland. Jag och min pojkvän var ute på en lördagstur med bilen och passade på att åka över Offerdalsfjällen, över till Kall och via Järpen in till Östersund igen. Då tog jag den här magnifika bilden på Åreskutan.

Scrapbooking i Sundsvall

I helgen kombinerade jag en massa roliga saker. Träffade bl.a. brorsan o familj, var på IKEA och Birsta köpcenter och shoppade plus att jag var på scrapbooking-mara i Sundsvall.

Lyckades göra två alster, se nedan. Den ena layouten, den på Jacob, ställde jag upp i en skisstävling (men vann tyvärr ingenting). Den andra föreställer min stora idol Magnus Carlsson. =)

image23
image24

RSS 2.0